info@agrioil.nl Used Cooking Oil (UCO) is in bulk verkrijgbaar

Wij brengen kopers en leveranciers van waterstofbehandelde plantaardige olie (HVO) met elkaar in contact

Wil je Waterstofbehandelde Plantaardige Olie (HVO) verkopen of kopen? Agrioil faciliteert verbindingen tussen leveranciers, handelspartners, producenten (verkopers) en kopers en biedt de nieuwste marktinzichten.

Tankstation met waterstofbehandelde plantaardige olie

Waterstofbehandelde plantaardige olie (HVO) kopen en verkopen met Agrioil

Als u Waterstofbehandelde Plantaardige Olie (HVO) in grote bulkhoeveelheden wilt kopen of verkopen, is Agrioil er om u te helpen. Ons professionele team kan inspelen op uw zakelijke behoeften en u helpen om aan uw eisen te voldoen, door een allesomvattende oplossing te bieden die is afgestemd op uw eisen.

Over waterstofbehandelde plantaardige olie (HVO)

HVO is een hoogwaardige hernieuwbare brandstof die is afgeleid van plantaardige oliën en een duurzaam alternatief biedt voor traditionele brandstoffen. Agrioil verbindt kopers, verkopers, leveranciers en producenten wereldwijd en zorgt zo voor een gecertificeerde HVO-levering.

Industriële toepassing

HVO wordt gebruikt in verschillende industriële toepassingen, waaronder hernieuwbare diesel en duurzame vliegtuigbrandstof. De veelzijdigheid en milieuvriendelijke eigenschappen maken het waardevol in tal van sectoren en dragen bij aan duurzame oplossingen.

Certificeringen
 • REDcert
 • ISCC
 • niet-ISCC
Logistiek
 • FOB
 • Flexitank
 • FCA
 • CIF
 • Af fabriek
 • FOT
 • IBC
 • DDP
 • DAP
Wat is waterstofbehandelde plantaardige olie (Hydrotreated Vegetable Oil, HVO)?

Waterstofbehandelde plantaardige olie (Hydrotreated Vegetable Oil, HVO) is een hoogwaardige hernieuwbare brandstof die wordt geproduceerd door hydrogenering van plantaardige oliën. Het is een duurzaam alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen en biedt aanzienlijke milieuvoordelen, zoals een lagere uitstoot van broeikasgassen. HVO is compatibel met bestaande dieselmotoren en infrastructuur en levert hoge prestaties en efficiëntie. Het wordt gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder transport, industriële processen en als component in duurzame vliegtuigbrandstof.

Wat is HV100?

HVO100 is een hoogwaardige hernieuwbare dieselbrandstof gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen, zoals plantaardige oliën en afvalvetten. Het is een duurzaam alternatief voor conventionele fossiele diesel en vermindert de uitstoot van broeikasgassen aanzienlijk. HVO100 is volledig compatibel met alle dieselmotoren en bestaande brandstofinfrastructuur en vereist geen aanpassingen. Het biedt superieure prestaties, schonere verbranding en uitstekende stabiliteit bij opslag, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan toepassingen, waaronder transport en industrieel gebruik. Deze brandstof ondersteunt milieuvriendelijke oplossingen en draagt bij aan een lagere CO2-voetafdruk.

Klaar om Hydrotreated Vegetable Oil (HVO) te verhandelen tegen topprijzen?

Laten we vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Vetzuren

HVO-transacties stroomlijnen

Het afhandelen van grootschalige transacties van waterstofbehandelde plantaardige olie (HVO) met wereldwijde leveranciers kan ingewikkeld en veeleisend zijn. Ons doel is om dit proces te vereenvoudigen en een efficiëntere en snellere manier te bieden om de handel in HVO te vergemakkelijken.

Deze problemen worden opgelost als je met ons samenwerkt:
 • Beperkte toegang tot bulkkopers of -verkopers tegen marktprijzen
 • Slechte kwaliteit
 • Fouten in documentatie
 • Te late of ontbrekende leveringen
 • Moeilijke communicatie

Klaar om HVO te verhandelen tegen topprijzen? Laten we samenwerken.

 • Plan een gesprek

  We beginnen met een gesprek om uw handelsdoelen voor waterstofbehandelde plantaardige olie (HVO) te begrijpen. Onze focus ligt op het begrijpen van uw specifieke behoeften, zodat we u ondersteuning op maat kunnen bieden bij uw koop- of verkoopactiviteiten.

 • Eerste transactie

  Doe mee aan een vrijblijvende proefzending om onze diensten te testen. We streven ernaar om voordelige prijzen te onderhandelen en helpen bij de uitvoering van contracten, zodat het aan- of verkoopproces vlotter verloopt.

 • Trading partnership

  Na onze eerste handelsbeoordeling zullen we aanvullende handelsmogelijkheden in HVO onderzoeken.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Kennismaken zonder verplichtingen

Andere populaire grondstoffen & handel

Op zoek naar iets anders?

We zijn er trots op dat we een breed spectrum aan eersteklas grondstoffen leveren om aan uw uiteenlopende eisen te voldoen. Naast waterstofbehandelde plantaardige olie (Hydrotreated Vegetable Oil, HVO) omvat ons uitgebreide assortiment een verscheidenheid aan oliën die wereldwijd in tal van industrieën en huishoudens worden gebruikt. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over het volledige scala aan beschikbare opties.

Maak vrijblijvend kennis.

Direct contact

Stuur ons een bericht

We antwoorden meestal binnen een werkdag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.

Agrioil team
Opgericht in 1979

Al meer dan 40 jaar actief

Over ons
blad Bemiddeling in en advies over plantaardige oliën

Wij vinden kopers en verkopers van plantaardige oliën

Maak vrijblijvend kennis.