Wij verbinden leveranciers en kopers van palmolie

Wilt u palmolie verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers (verkopers) en kopers, en heeft de laatste internationale CPO marktinformatie.

Maak vrijblijvend kennis.
Palmbomen voor palmolie
WERELDWIJDE PARTNER

Palmolie kopen en verkopen met Agrioil

Onze hoofdactiviteit is het verhandelen van plantaardige oliën voor onze klanten. Naast het bemiddelen tussen verkopers en kopers kan Agrioil ook assisteren bij de uitvoering van uw grondstoffencontracten.

140+

Wereldwijde handelspartners

60+

Actieve landen

Certificaten

 • ico Non-GMO
 • ico GGO
 • ico ISCC gecertificeerd
 • ico Kosher
 • ico Halal
 • ico GMP+
 • ico FSA verzekerd
 • ico EFISC
 • ico RSPO

Logistiek

 • ico FOB
 • ico CIF
 • ico FCA
 • ico FOT
 • ico Ex-works
 • ico IBC's
 • ico Flexitank
 • ico DAP
 • ico DDP

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66

Kennismaken zonder verplichtingen

BULK OPTIES

palmolie in grote hoeveelheden verkopen of kopen

Als u palmolie in grote hoeveelheden wilt kopen of verkopen, staan wij met ons professionele team klaar om u de beste hulp te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten palmolie: industriële palmolie, ruwe palmolie, palmoleïne en geraffineerde palmolie. Ons team kan uw zakelijke behoeften behandelen en u ondersteunen om aan uw eisen te voldoen. Wij bieden u een complete oplossing op basis van uw eisen.

Over palmolie

Palmolie is een veelzijdige en veel gebruikte plantaardige olie die afkomstig is van de vrucht van oliepalmen. Het wordt gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de productie van voedsel, cosmetica en biobrandstoffen. Door zijn hoge productiviteit en efficiëntie speelt palmolie een belangrijke rol bij het voldoen aan de wereldwijde vraag.

Industriële toepassing

Palmolie vindt uitgebreide industriële toepassingen vanwege zijn uiteenlopende eigenschappen. Het wordt gebruikt als hoofdingrediënt in voedingsmiddelen, zoals bakolie, margarine en snacks. Daarnaast wordt palmolie gebruikt bij de productie van cosmetica, zeep, detergenten en biobrandstoffen. Zijn veelzijdigheid en functionele kwaliteiten maken het een waardevolle grondstof in verschillende industriële sectoren.

Verschil tussen palm en palmoleïne

Het belangrijkste verschil tussen palmolie en palmoleïne ligt in hun samenstelling en fysieke eigenschappen. Palmolie wordt gewonnen uit de vruchten van oliepalmen en is halfvast bij kamertemperatuur, terwijl palmoleïne een vloeibare fractie is die uit palmolie wordt verkregen door middel van een proces dat fractionering wordt genoemd. Palmolie heeft een lager smeltpunt en wordt gewoonlijk gebruikt in bak- en braadolie.

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66
Kennismaken zonder verplichtingen

Andere grondstoffen

Zoekt u iets anders? Wij zijn er trots op een breed scala aan hoogwaardige grondstoffen aan te bieden om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Naast palmolie omvat onze uitgebreide selectie andere populaire oliën die wereldwijd in diverse industrieën en huishoudens worden gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.
De skyline van Rotterdam
OVER AGRIOIL

Behulpzaam en betrouwbaar

Onze klanten komen uit alle sectoren en uit vele delen van de wereld. Wij streven ernaar onze klanten, ongeacht hun omvang of locatie, een uitstekende service te bieden op het gebied van de bemiddeling in plantaardige oliën.

Meer lezen
WIJ BLINKEN UIT IN

Brokering

Agrioil bemiddelt tussen kopers en verkopers en verstrekt de laatste actuele marktinformatie. Wij helpen onze klanten graag tijdig en verhogen zo hun efficiëntie.

WIJ BLINKEN UIT IN

Uitvoering van het contract

Wij kunnen u helpen uw grondstoffencontracten op een professionele manier en in het belang van uw bedrijf uit te voeren.

Gecertificeerde producten

Wereldwijde zendingen

Discretie gegarandeerd

Wereldwijde inkoop

Bespreek de mogelijkheden

Direct contact

Matthijs Lautenslager
Partner

Onze klanten

Logo Poweroil Logo Unilever Logo ADM

Vaak gestelde vragen

In Zuidoost-Azië bevinden zich de grootste palmolieproducenten ter wereld. De palmolie is te koop in deze delen van de wereld maar ook in handelshavens als Rotterdam of Antwerpen. Ruwe palmolie kan in bulk worden gekocht bij handelsmaatschappijen en/of crushers. Geraffineerde palmolie (RBD) kan in bulk gekocht worden bij handelsbedrijven en/of raffinaderijen.

Bent u op zoek naar palmolie om in bulk te kopen? Voldoe eenvoudig aan uw palmoliebehoefte door contact op te nemen met onze handelaren.

Palmolie wordt gebruikt in dagelijkse levensmiddelen (zoals chocolade, ontbijtgranen en margarine), diervoeder (dierenvoeding), cosmetica, technische producten en soms voor de markt van biobrandstoffen. Palmolie wordt gebruikt in meer dan de helft van de verpakte producten in de supermarkt en is daarmee een van de meest gebruikte plantaardige oliën.

Als u in de productiesector zit en op zoek bent naar kopers in bulk of groothandel voor uw palmolie, bel ons dan. Wij hebben kopers in ons netwerk uit Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en meer.
whatsapp