info@agrioil.nl Used Cooking Oil (UCO) is in bulk verkrijgbaar

Kopers en leveranciers van duurzame vliegtuigbrandstof (SAF) met elkaar in contact brengen

Wil je Duurzame Vliegtuigbrandstof kopen of verkopen? Agrioil brengt leveranciers en kopers met elkaar in contact en biedt de laatste marktinformatie over SAF.

Vliegtuig vliegt met duurzame vliegtuigbrandstof over landbouwveld

Duurzame vliegtuigbrandstof in bulk kopen en verkopen

Als je grote hoeveelheden Duurzame Vliegtuigbrandstof moet kopen of verkopen, staat ons deskundige team voor je klaar. We kunnen uw bedrijfsbehoeften efficiënt beheren en oplossingen op maat bieden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Duurzame export van vliegtuigbrandstof

We helpen onze klanten bij het exporteren van grote hoeveelheden duurzame vliegtuigbrandstof wereldwijd. We treden op als makelaar en richten ons op het faciliteren van transacties en een soepele uitvoering van contracten.

Industriële toepassing

Duurzame vliegtuigbrandstof is essentieel voor het verminderen van de koolstofvoetafdruk van de luchtvaartindustrie. Het wordt gebruikt als een drop-in vervanging voor conventionele vliegtuigbrandstof en helpt luchtvaartmaatschappijen om hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. SAF kan worden geproduceerd uit verschillende hernieuwbare bronnen, waardoor het een veelzijdige en milieuvriendelijke brandstofoptie is.

Certificeringen
 • ISCC
 • REDcert
 • niet-ISCC
Logistiek
 • FOB
 • CIF
 • FCA
 • FOT
 • Af fabriek
 • IBC's
 • Flexitank
 • DDP
 • DAP
Wat is duurzame vliegtuigbrandstof?

Duurzame vliegtuigbrandstof (SAF) is een hernieuwbaar alternatief voor traditionele vliegtuigbrandstof, afkomstig van duurzame bronnen zoals afgewerkte bakolie, afvalvetten van dieren en andere biomassa. SAF speelt een cruciale rol in het verminderen van de koolstofvoetafdruk van de luchtvaartindustrie door de uitstoot van broeikasgassen aanzienlijk te verlagen. Het is zo ontworpen dat het volledig compatibel is met bestaande vliegtuigmotoren en infrastructuur, zodat er geen aanpassingen nodig zijn voor het gebruik ervan. Door conventionele vliegtuigbrandstof te vervangen door SAF kunnen luchtvaartmaatschappijen aanzienlijke milieuvoordelen behalen, terwijl de hoge prestatie- en veiligheidsnormen in de luchtvaart gehandhaafd blijven.

Hoe wordt Duurzame Vliegtuigbrandstof (SAF) gemaakt?

Duurzame vliegtuigbrandstof wordt geproduceerd via verschillende geavanceerde processen waarbij hernieuwbare grondstoffen worden omgezet in brandstof. Een veelgebruikte methode is het HEFA-proces (Hydroprocessed Esters and Fatty Acids ), waarbij oliën en vetten met waterstof worden behandeld om een brandstof van hoge kwaliteit te produceren. Een andere methode is Fischer-Tropsch synthese, waarbij biomassa wordt vergast en vervolgens via een reeks chemische reacties wordt omgezet in vloeibare brandstof. Daarnaast zet het Alcohol-to-Jet (ATJ) proces alcoholen uit biomassa om in vliegtuigbrandstof. Deze productiewijzen zorgen ervoor dat SAF voldoet aan de strenge specificaties voor vliegtuigbrandstof, waardoor het een levensvatbare en duurzame optie is voor de luchtvaartindustrie.

Klaar om Duurzame Vliegtuigbrandstof te verhandelen tegen topprijzen?

Laten we vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Close-up frituurolie

Het koop- en verkoopproces van Duurzame Vliegtuigbrandstof (SAF) vereenvoudigen

Het omgaan met de complexiteit van het verhandelen van grote hoeveelheden Duurzame Vliegtuigbrandstof, vooral wanneer je te maken hebt met internationale leveranciers, kan ontmoedigend en tijdrovend zijn. Het is onze missie om dit proces te vereenvoudigen, zodat het sneller en eenvoudiger wordt voor zowel kopers als verkopers.

Door met ons samen te werken, kunt u deze veelvoorkomende uitdagingen overwinnen:
 • Schaarse toegang tot een breed scala aan bulkkopers of verkopers die eerlijke marktprijzen bieden
 • Problemen met de kwaliteit van SAF
 • Fouten bij het omgaan met belangrijke documentatie
 • Vertragingen of mislukte leveringen
 • Complicaties bij het onderhouden van duidelijke en effectieve communicatie

Klaar om Duurzame Vliegtuigbrandstof te verhandelen? Laten we samenwerken.

 • Plan een gesprek

  Laten we beginnen met een gesprek om ons te verdiepen in uw handelsdoelstellingen voor duurzame vliegtuigbrandstof. We geven prioriteit aan het begrijpen van uw unieke vereisten, zodat we ondersteuning op maat kunnen bieden voor uw handelsactiviteiten.

 • Eerste transactie

  Probeer onze diensten vrijblijvend uit door middel van een proefzending. Ons doel is om gunstige prijzen te garanderen en begeleiding te bieden bij contractbeheer, zodat uw handelservaring efficiënter en probleemloos verloopt.

 • Trading partnership

  Na onze eerste transactie en beoordeling willen we graag verdere handelsmogelijkheden voor koolzaadolie identificeren en streven we naar een langdurige, wederzijds voordelige samenwerking.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Kennismaken zonder verplichtingen

Andere populaire grondstoffen & handel

Op zoek naar iets anders?

Onze toewijding aan kwaliteit gaat verder dan Duurzame Vliegtuigbrandstof. We bieden een uitgebreid assortiment van gewaardeerde grondstoffen, waaronder diverse oliën die internationaal essentieel zijn in veel industrieën en huishoudens. Neem contact met ons op om het volledige spectrum van grondstoffen die we leveren te verkennen.

Maak vrijblijvend kennis.

Direct contact

Stuur ons een bericht

We antwoorden meestal binnen een werkdag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.

Agrioil team
Opgericht in 1979

Al meer dan 40 jaar actief

Over ons
blad Bemiddeling in en advies over plantaardige oliën

Wij vinden kopers en verkopers van plantaardige oliën

Maak vrijblijvend kennis.