Wij verbinden leveranciers en kopers van plantaardige oliën

Als u plantaardige olie in bulk wilt verkopen of kopen, neem dan contact op met Agrioil. Wij helpen met olie bemiddeling en verbinden verkopers en kopers voor olie deals groter dan 100 Metric Tons (MT).

Maak vrijblijvend kennis.
Plant voor plantaardige olie
WERELDWIJDE PARTNER

Plantaardige oliën kopen en verkopen met onze makelaars

AGRIOIL is een makelaardij gespecialiseerd in het verhandelen van plantaardige olie in bulk. Onze hoofdactiviteit is het verhandelen van plantaardige oliën, zoals koolzaad- en canolaolie en dierlijke vetten voor onze klanten. Naast het bemiddelen tussen verkopers en kopers, kan Agrioil ook assisteren bij de uitvoering van uw grondstoffencontracten.

140+

Wereldwijde handelspartners

60+

Actieve landen

Logistiek

  • ico FCA
  • ico FOT
  • ico Ex-works
  • ico IBC's
  • ico Flexitank
  • ico DAP
  • ico DDP

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66

Neem vrijblijvend contact op met onze makelaars

BULK OPTIES

(Plantaardige) oliën in grote hoeveelheden verkopen of kopen

Wij zijn een plantaardige olie specialist. Wij bieden sourcingdiensten en advies bij het vinden of verkopen van hoeveelheden in de markt. Ons internationale netwerk kan u helpen uw doelafnemers en -leveranciers te bereiken.

Over plantaardige oliën

Plantaardige oliën worden gebruikt om een breed scala aan (populaire) producten te maken, van voedingsmiddelen tot cosmetica en biobrandstoffen. Plantaardige oliën zijn een van de populairste en meest gebruikte spijsoliën. Verwacht wordt dat de markt in hoog tempo zal blijven groeien.
Plantaardige olie wordt meestal gemaakt van zaden zoals zonnebloempitten of sojabonen. De meeste plantaardige oliën zijn vloeibaar bij kamertemperatuur en hebben geen kleur of geur.

Verkoop plantaardige oliën in bulk

Onze handelaren in plantaardige olie helpen u de best mogelijke prijs voor uw olie te krijgen. Wij zorgen voor alles, van het vinden van kopers tot de correcte en tijdige uitvoering van de contracten.

Plantaardige oliën in bulk kopen

Als u plantaardige oliën in bulk wilt kopen, neem dan contact op met onze handelaren. Zij kunnen u helpen de beste deal te vinden op de internationale markt.
Wij helpen verkopers en kopers met elkaar in contact te brengen voor transacties van meer dan 100 metrische ton (MT).

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66
Kennismaken zonder verplichtingen

Populaire plantaardige olieproducten

Zoekt u iets anders? We zijn er trots op dat we een breed scala aan hoogwaardige grondstoffen kunnen aanbieden om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Naast koolzaadolie omvat onze uitgebreide selectie ook andere populaire oliën die wereldwijd in diverse industrieën en huishoudens worden gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.
De skyline van Rotterdam
OVER AGRIOIL

Behulpzaam en betrouwbaar

Onze klanten komen uit alle verschillende sectoren en uit vele delen van de wereld. Wij streven ernaar onze klanten een uitstekende makelaarsdienst aan te bieden, ongeacht hun omvang of locatie.

WIJ BLINKEN UIT IN

Brokering

Agrioil bemiddelt tussen kopers en verkopers en verstrekt de laatste actuele marktinformatie. Wij helpen onze klanten graag tijdig en verhogen zo hun efficiëntie.

WIJ BLINKEN UIT IN

Uitvoering van het contract

Wij kunnen u helpen uw grondstoffencontracten op een professionele manier en in het belang van uw bedrijf uit te voeren.

Gecertificeerde producten

Wereldwijde inkoop

Wereldwijde zendingen

Discretie gegarandeerd

Bespreek de mogelijkheden

Direct contact

Matthijs Lautenslager
Partner

Onze klanten

Logo Poweroil Logo Unilever Logo ADM

Vaak gestelde vragen

Wij verhandelen gebruikte plantaardige oliën in bulk; deze grondstof staat beter bekend als Used Cooking Oil (UCO).

Gebruikte plantaardige oliën worden ingezameld bij de industrie (voedselverwerkers) en restaurants. Kopers gebruiken deze oliën voor de productie van biobrandstoffen.

Ons netwerk bestaat uit kopers en verkopers van alle plantaardige oliën. Populaire handelsproducten zijn onder meer Afgewerkte Kookolie (UCO), koolzaadolie en zonnebloemolie.

Ja, AGRIOIL is een oliemakelaardij. Wij zijn gespecialiseerd in olietransacties en kunnen u helpen de beste prijs voor uw olie te krijgen, of verkopers te vinden. Neem vandaag nog contact op met onze makelaars voor vragen over plantaardige olie in bulk.

"Vegoil" is een afkorting voor "plantaardige olie". Plantaardige oliën zijn vetten die gewonnen worden uit zaden of andere delen van fruit. Ze worden gebruikt bij het koken, om te frituren, als ingrediënten in voedingsproducten en soms in industriële toepassingen. Voorbeelden van plantaardige oliën zijn palmolie, sojaolie, canolaolie en zonnebloemolie. De extractie- en raffinageprocessen, eigenschappen en toepassingen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de bron en de beoogde toepassing van de plantaardige olie.
whatsapp