info@agrioil.nl Used Cooking Oil (UCO) is in bulk verkrijgbaar

Wij brengen leveranciers en kopers van raapzaadolie met elkaar in contact

Wil je koolzaadolie verkopen of kopen? Agrioil brengt leveranciers (verkopers) en kopers met elkaar in contact en heeft de laatste marktinformatie over raapzaadolie.

Koolzaadvelden voor olieproductie

Koolzaadolie in bulk kopen en verkopen

Als je koolzaadolie in grote hoeveelheden wilt kopen of verkopen, dan staan we klaar om je de beste hulp te bieden met ons professionele team. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van partners wereldwijd voor zowel het kopen als verkopen van koolzaadolie in bulk. Onze diensten zijn afgestemd op uw unieke zakelijke behoeften en garanderen efficiënte en effectieve transacties.

Rassen koolzaadolie

We zijn gespecialiseerd in alle soorten koolzaadolie: industriële koolzaadolie, die wordt gebruikt in machines en chemische industrieën om motorsmeermiddel en biodiesel te maken, en culinaire koolzaadolie, die wordt gebruikt in allerlei soorten gerechten.

Deze soorten koolzaadolie zijn afkomstig van de koolzaadplant. De koolzaadsoorten die worden gebruikt om olie voor industrieel gebruik te produceren, hebben meestal een hoog erucazuurgehalte (30 tot 60 procent). Dit type wordt gewaardeerd voor industrieel gebruik omdat het ongelooflijk hittebestendig is. Koolzaadmethylester, of RME, wordt gebruikt om biodiesel te maken.

Koolzaadolie behoort net als soja- en zonnebloemolie tot de categorie plantaardige oliën die als brandstof kunnen worden gebruikt. Het benadrukt ook zijn aard als biobrandstof uit organische bronnen.

Koolzaad- vs. canola-olie

De term raapzaadolie wordt meestal door elkaar gebruikt voor zowel industriële als eetbare doeleinden. In bepaalde landen wordt de benaming koolzaadolie echter meestal geassocieerd met olie voor industriële doeleinden, terwijl canolaolie specifiek wordt gebruikt om eetbare spijsolie aan te duiden.

Wereldwijde handel in raapzaadolie

In onze rol als wereldwijde makelaar zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van de verkoop en export van koolzaadolie in grote hoeveelheden, met de nadruk op bulktransacties. Onze expertise gaat verder dan eenvoudige bemiddeling en omvat gedetailleerde contractuitvoering en -beheer. We zorgen ervoor dat elke stap van het handelsproces, van onderhandeling tot uiteindelijke levering, met de grootst mogelijke professionaliteit en precisie wordt afgehandeld.

Door uw handelsbehoeften in koolzaadolie aan ons toe te vertrouwen, krijgt u niet alleen een makelaar, maar een allesomvattende partner die zich inzet om elk aspect van uw wereldwijde handelservaring naadloos en succesvol te laten verlopen.

Groei export raapzaadolie

Europa is de grootste producent en exporteur van raapzaadolie, met aanzienlijke bijdragen van Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Landen als Canada en Australië zijn ook belangrijke spelers. De stijgende vraag in de voedingsmiddelenindustrie, vooral in de regio Azië-Pacific, stimuleert de wereldwijde markt voor raapzaadolie.

Certificeringen
 • Non-GMO
 • GGO
 • ISCC gecertificeerd
 • Kosher
 • Halal
 • GMP+
 • FSA Verzekerd
 • EFISC
Logistiek
 • FOB
 • CIF
 • FCA
 • FOT
 • Af fabriek
 • IBC's
 • Flexitank
 • DAP
 • DDP
Waar koop ik raapzaadolie in bulk?

Koolzaadolie in bulk is te koop rechtstreeks van de breker of van een handelsbedrijf. Rotterdam is een belangrijk distributiepunt voor de wereldwijde handel in raapzaadolie. Geraffineerde raapzaadolie kan rechtstreeks van de raffinaderij of van een handelsbedrijf worden gekocht.

Ben je op zoek naar koolzaadolie om in bulk te kopen? Voldoe eenvoudig aan uw koolzaadoliebehoeften door contact op te nemen met onze handelaren.

Waar vind ik kopers voor raapzaadolie in bulk?

Afnemers van raapzaadolie in bulk bevinden zich voornamelijk in Europa, Noord-Amerika of China, maar kunnen bijna overal worden gevonden.

Verkoopt u ISCC-gecertificeerde koolzaadolie?

We handelen in ISCC (International Sustainability and Carbon Certification) gecertificeerde koolzaadolie.

Het ISCC-certificaat verifieert dat de raapzaadolie duurzaam en in overeenstemming met milieu- en sociale normen is geproduceerd.

Is canolaolie en koolzaadolie hetzelfde?

Canolaolie en koolzaadolie lijken op elkaar, maar zijn niet hetzelfde. Canola-olie wordt gemaakt van een specifieke variëteit koolzaad die zo is gekweekt dat het zeer weinig schadelijke stoffen bevat. Koolzaadolie heeft daarentegen een hoger gehalte aan verzadigde vetten en een sterke smaak die licht bitter kan zijn.

Klaar om koolzaadolie te verhandelen tegen topprijzen?

Laten we vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Koolzaadoliecentrale

Het koop- en verkoopproces van raapzaadolie vereenvoudigen

Het verhandelen van grote hoeveelheden koolzaadolie met internationale leveranciers kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Ons doel is om deze uitdagingen uit de weg te ruimen en een meer gestroomlijnde en snellere methode voor inkoop en verkoop aan te bieden.

Door met ons samen te werken lossen we deze problemen op:
 • Beperkte toegang tot bulkkopers of -verkopers tegen concurrerende marktprijzen
 • Slechte kwaliteit van het product
 • Fouten in documentatie
 • Vertragingen of mislukte leveringen
 • Uitdagingen in communicatie

Klaar om koolzaadolie te verhandelen tegen topprijzen? Laten we samenwerken.

 • Plan een gesprek

  We beginnen met een gesprek om uw doelstellingen voor de handel in koolzaadolie te bespreken. We leggen de nadruk op het begrijpen van uw behoeften, zodat we u gerichte hulp kunnen bieden bij uw koop- of verkoopinspanningen.

 • Eerste transactie

  Ervaar onze diensten met een vrijblijvende proefzending. We werken aan betere prijzen en assisteren bij de uitvoering van contracten, met als doel uw koop- of verkoopproces te stroomlijnen.

 • Trading partnership

  Na het evalueren van onze initiële trade, zullen we kijken naar verdere mogelijkheden in de handel in raapzaadolie.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Kennismaken zonder verplichtingen

Andere populaire grondstoffen & handel

Op zoek naar iets anders?

We zijn er trots op dat we een breed assortiment grondstoffen van hoge kwaliteit kunnen aanbieden om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Naast koolzaadolie omvat onze uitgebreide selectie ook andere populaire oliën die wereldwijd veel worden gebruikt in diverse industrieën en huishoudens. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Maak vrijblijvend kennis.

Direct contact

Stuur ons een bericht

We antwoorden meestal binnen een werkdag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.

Agrioil team
Opgericht in 1979

Al meer dan 40 jaar actief

Over ons
blad Bemiddeling in en advies over plantaardige oliën

Wij vinden kopers en verkopers van plantaardige oliën

Maak vrijblijvend kennis.