Wij verbinden leveranciers en kopers van sojaolie

Wilt u sojaolie in bulk verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers (verkopers) en kopers en heeft de laatste marktinformatie.

Maak vrijblijvend kennis.
Sojabonen voor sojaolie
WERELDWIJDE PARTNER

Sojaolie kopen en verkopen met Agrioil

Onze hoofdactiviteit is het verhandelen van plantaardige oliën voor onze klanten. Naast het bemiddelen tussen verkopers en kopers kan Agrioil ook assisteren bij de uitvoering van contracten.

Wij hebben jarenlange ervaring in de sojaolie-industrie en zijn experts in plantaardige oliën en voedingssupplementen op basis van soja.

140+

Wereldwijde handelspartners

60+

Actieve landen

Certificaten

 • ico Non-GMO
 • ico GGO
 • ico ISCC gecertificeerd
 • ico Kosher
 • ico Halal
 • ico GMP+
 • ico FSA verzekerd
 • ico EFISC

Logistiek

 • ico FOB
 • ico CIF
 • ico FCA
 • ico FOT
 • ico Ex-works
 • ico IBC's
 • ico Flexitank
 • ico DAP
 • ico DDP

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66

Kennismaken zonder verplichtingen

BULK OPTIES

Verkoop of koop in grote hoeveelheden

Als u sojaolie in bulk wilt kopen of verkopen, staan wij klaar om u met ons professionele team de beste hulp te bieden. Ons team kan uw zakelijke behoeften behandelen en u ondersteunen om aan uw eisen te voldoen. Wij bieden u een complete oplossing op basis van uw eisen.

Over sojaolie

(Plantaardige) sojaolie wordt gewonnen uit de zaden van de sojaboon (glycine max) en is een van de meest gebruikte spijsoliën ter wereld. Sojaolie kent een breed scala aan toepassingen, zowel voor voedsel- als voederproductie. Agrioil heeft veel ervaring in de sojaolie (SBO) markten in Europa, zowel met GMO als non-GMO sojaolie. 

Herkomst: Sojabonen komen naar Europa vanuit vele andere landen zoals de Verenigde Staten, Brazilië en Argentinië omdat zij de grootste producenten zijn. Agrioil heeft dagelijks contact met de grootste sojabonenvermalers in Europa.

Sojaolie voor voedselproductie

Sojaolie wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie en bij de productie van voedsel voor bakken, braden, saladedressings, mayonaise, margarine en vele andere producten of toepassingen. De olie heeft een neutrale smaak en kan worden gebruikt in allerlei toepassingen waar een neutrale smaak gewenst is of plantaardige olie nodig is.

Sojaolie voor veevoeder

Sojaolie wordt in diervoeder gebruikt als bron van energie, vet en eiwit. Sojaolie bevat weinig meervoudig onverzadigde vetzuren en veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren, waarbij het type vetzuur wordt bepaald door de gebruikte verwerkingsmethoden.

Sojaolie voor koken

Sojaolie is een van de belangrijkste eetbare oliën ter wereld en wordt voornamelijk gebruikt in voeding en koken. Naar schatting wordt ongeveer 24 miljoen ton sojaolie per jaar verbruikt, waarvan ongeveer 40% voor voedingsmiddelen, 40% voor directe menselijke consumptie en 20% voor industriële toepassingen. Sojaolie kan worden gebruikt als alternatief voor koolzaad- of canolaolie en pindaolie bij het koken, omdat het een vergelijkbare houdbaarheid en smaak heeft.

Sojaolie wordt gebruikt voor bakken en braden, maar ook om voedsel te marineren, te dompelen of op smaak te brengen.

Andere toepassingen van sojaolie

Sojaolie kan ook worden gebruikt voor de vervaardiging van zeep, synthetisch rubber of biodiesel. Neem contact met ons op voor meer informatie als u op zoek bent naar bulkaankopen.

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66
Kennismaken zonder verplichtingen

Andere grondstoffen

Zoekt u iets anders? We zijn er trots op dat we een breed scala aan hoogwaardige grondstoffen kunnen aanbieden om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Naast koolzaadolie omvat onze uitgebreide selectie ook andere populaire oliën die wereldwijd in diverse industrieën en huishoudens worden gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.
De skyline van Rotterdam
OVER AGRIOIL

Behulpzaam en betrouwbaar

Onze klanten komen uit alle sectoren en uit vele delen van de wereld. Wij streven ernaar onze klanten, ongeacht hun omvang of locatie, een uitstekende service te bieden op het gebied van de bemiddeling in plantaardige oliën.

Meer lezen
WIJ BLINKEN UIT IN

Brokering

Agrioil bemiddelt tussen kopers en verkopers en verstrekt de laatste actuele marktinformatie. Wij helpen onze klanten graag tijdig en verhogen zo hun efficiëntie.

WIJ BLINKEN UIT IN

Uitvoering van het contract

Wij kunnen u helpen uw grondstoffencontracten op een professionele manier en in het belang van uw bedrijf uit te voeren.

Gecertificeerde producten

Wereldwijde zendingen

Discretie gegarandeerd

Wereldwijde inkoop

Bespreek de mogelijkheden

Direct contact

Matthijs Lautenslager
Partner

Onze klanten

Logo Poweroil Logo Unilever Logo ADM

Vaak gestelde vragen

Argentinië, Europa en Rusland zijn de grootste sojaproducenten en vormen dus een goede markt om soja in bulk te kopen. Algemeen gewijzigde sojaolie is van Zuid-Amerikaanse en Noord-Amerikaanse oorsprong en kan worden gekocht in havens over de hele wereld, zoals Rotterdam. Niet-generaliseerde sojaolie is van Europese oorsprong en kan worden gekocht bij brekers en handelsbedrijven.

Neemcontact op met onze handelaars om in uw sojaoliebehoeften te voorzien.

Als u uw sojaolie in bulk wilt verkopen, kunnen wij u helpen de beste deal te vinden. Wij hebben sterke connecties in de hele sector en onze handelaars kunnen u aan kopers voorstellen.

Wij verhandelen sojaolie voor diervoeder. Deze olie kan (na verwerking) worden gebruikt om vee zoals koeien, schapen of paarden te voeden. Het is een gezond product dat gemengd moet worden met granen, of iets dergelijks, om het voor de dieren verteerbaar te maken.

Wij hebben sojaolie in bulk te koop omdat wij onze leveranciers (verkopers) koppelen aan kopers. De verkoop van sojaolie in bulk is bedoeld voor groothandelaars en andere bedrijven die op zoek zijn naar grotere volumes. Bel ons vandaag nog voor meer informatie.

Wij kunnen (gecertificeerde) biologische/non-GMO sojaolie in bulk en andere variëteiten leveren indien gewenst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Met sojaolie wordt doorgaans sojaolie bedoeld. Sojaolie wordt in de grootste hoeveelheden geproduceerd door Argentinië, Europa en Rusland. Sojaolie kopen uit deze landen kan in havens over de hele wereld, zoals Rotterdam.

Neemcontact op met onze handelaren om in uw sojaoliebehoeften te voorzien.
whatsapp