info@agrioil.nl Used Cooking Oil (UCO) is in bulk verkrijgbaar

Wij brengen leveranciers en kopers van sojaolie met elkaar in contact

Wil je sojaolie in bulk verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers (verkopers) en kopers en heeft de laatste marktinformatie.

Sojabonen voor sojaolie

Sojaolie kopen en verkopen met Agrioil

Als je sojaolie in bulk wilt kopen of verkopen, dan staan wij klaar om je de beste hulp te bieden met ons professionele team. Ons team kan uw zakelijke behoeften aan en ondersteunt u om aan uw eisen te voldoen. Wij bieden u een complete oplossing op basis van uw eisen.

Over sojaolie

(Plantaardige) sojaolie wordt gewonnen uit de zaden van de sojaboon (Glycine max) en is een van de meest gebruikte spijsoliën ter wereld. Sojaolie kent een breed scala aan toepassingen, zowel voor de productie van voedingsmiddelen als diervoeder. Agrioil heeft veel ervaring in de sojaolie (SBO) markten in Europa, zowel met GMO als non-GMO sojaolie.

Herkomst: Sojabonen komen naar Europa vanuit vele andere landen zoals de Verenigde Staten, Brazilië en Argentinië omdat zij de grootste producenten zijn. Agrioil heeft dagelijks contact met de grootste sojabonenvermalers in Europa.

Sojaolie voor voedselproductie

Sojaolie wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie en voedselproductie voor bakken, braden, saladedressings, mayonaise, margarine en vele andere producten of toepassingen. De olie heeft een neutrale smaak en kan worden gebruikt in verschillende toepassingen waar een neutrale smaak gewenst is of plantaardige olie nodig is.

Sojaolie voor veevoer

Sojaolie wordt gebruikt in diervoeder als bron van energie, vet en eiwit. Sojaolie bevat weinig meervoudig onverzadigde vetzuren en veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren, waarbij het type vetzuur wordt bepaald door de specifieke verwerkingsmethoden die worden gebruikt.

Sojaolie om te koken

Sojaolie is een van de belangrijkste eetbare oliën ter wereld en wordt voornamelijk gebruikt in voeding en koken. Naar schatting wordt er ongeveer 24 miljoen ton sojaolie per jaar verbruikt, waarvan ongeveer 40% voor voedingsmiddelen, 40% voor directe menselijke consumptie en 20% voor industrieel gebruik. Sojaolie kan worden gebruikt als alternatief voor koolzaad- of canolaolie en pindaolie in de keuken, omdat het een vergelijkbare houdbaarheid en smaak heeft. Sojaolie wordt gebruikt om te frituren en te bakken, maar ook om voedsel te marineren, te dompelen of op smaak te brengen.

Andere toepassingen van sojaolie

Sojaolie kan ook worden gebruikt om zeep, synthetisch rubber of biodiesel te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie als je op zoek bent naar bulkaankopen.

Wereldwijde handel in sojaolie

Wij zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van sojaolie in grote hoeveelheden, met de nadruk op bulktransacties. Onze diensten gaan verder dan makelaardij en omvatten deskundige contractuitvoering en -beheer. Met ons is uw ervaring met de handel in sojaolie naadloos en succesvol, van onderhandeling tot levering. Kies ons als uw vertrouwde partner voor de wereldwijde handel in sojaolie.

Certificeringen
 • Non-GMO
 • GGO
 • ISCC gecertificeerd
 • Kosher
 • Halal
 • GMP+
 • FSA Verzekerd
 • EFISC
Logistiek
 • FOB
 • CIF
 • FCA
 • FOT
 • Af fabriek
 • IBC's
 • Flexitank
 • DDP
 • DAP
Waar kan ik sojaolie in bulk kopen?

Argentinië, Europa en Rusland zijn de grootste producenten van sojabonen en vormen dus een goede markt om sojabonen in bulk te kopen. Algemeen gemodificeerde sojaolie is van Zuid-Amerikaanse en Noord-Amerikaanse oorsprong en kan worden gekocht in havens over de hele wereld, zoals Rotterdam. Niet genetisch gemodificeerde sojaolie is van Europese oorsprong en kan worden gekocht bij brekers en handelsbedrijven.

Neem contact op met onze handelaars om te voldoen aan uw behoeften aan sojaolie.

Waar vind ik kopers die op zoek zijn naar sojaolie?

Als je je sojaolie in bulk wilt verkopen, kunnen wij je helpen de beste deal te vinden. We hebben sterke connecties in de hele sector en onze handelaars kunnen je in contact brengen met kopers.

Handelt u in sojaolie voor diervoeder?

We verhandelen sojaolie voor diervoeder. Deze olie kan (na verwerking) worden gebruikt om vee te voeden, zoals koeien, schapen of paarden. Het is een gezond product dat gemengd moet worden met granen of iets dergelijks om het voor de dieren verteerbaar te maken.

Heeft u sojaolie in bulk te koop?

We hebben sojaolie in bulk te koop omdat we onze leveranciers (verkopers) aan kopers koppelen. De verkoop van sojaolie in bulk is bedoeld voor groothandelaars en andere bedrijven die op zoek zijn naar grotere volumes. Bel ons vandaag nog voor meer informatie.

Koopt u ook biologische sojaolie?

We kunnen (gecertificeerde) biologische/non-GMO sojaolie in bulk en andere variëteiten leveren indien gewenst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waar kan ik sojaolie in bulk kopen?

Sojaolie verwijst over het algemeen naar sojaolie. Sojaolie wordt in de grootste hoeveelheden geproduceerd door Argentinië, Europa en Rusland. Sojaolie kopen uit deze landen kan in havens over de hele wereld, zoals Rotterdam.

Neem contact op met onze handelaars om aan uw sojaoliebehoeften te voldoen.

Klaar om sojaolie te verhandelen tegen topprijzen?

Laten we vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Close-up frituurolie

Het koop- en verkoopproces van sojaolie vereenvoudigen

Het verhandelen van grote hoeveelheden sojaolie met internationale leveranciers kan een ingewikkelde en tijdrovende taak zijn. Ons doel is om deze obstakels uit de weg te ruimen en een eenvoudigere en snellere manier van kopen en verkopen te bieden.

Deze problemen worden opgelost als je met ons samenwerkt:
 • Beperkte toegang tot bulkkopers of -verkopers tegen marktprijzen
 • Slechte kwaliteit
 • Fouten in documentatie
 • Te late of ontbrekende leveringen
 • Moeilijke communicatie

Klaar om sojaolie te verhandelen tegen topprijzen? Laten we samenwerken.

 • Plan een gesprek

  We beginnen met een gesprek om uw handelsdoelen voor sojabonenolie te begrijpen. Onze focus ligt op het begrijpen van uw specifieke behoeften, zodat we u ondersteuning op maat kunnen bieden bij uw koop- of verkoopactiviteiten.

 • Eerste transactie

  Doe mee aan een vrijblijvende proefzending om onze diensten te testen. We streven ernaar om voordelige prijzen te onderhandelen en helpen bij de uitvoering van contracten, zodat het aan- of verkoopproces vlotter verloopt.

 • Trading partnership

  Na onze eerste handelsbeoordeling zullen we extra handelsmogelijkheden in sojabonenolie verkennen.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Kennismaken zonder verplichtingen

Matthijs Lautenslager
Matthijs Lautenslager

Andere populaire grondstoffen & handel

Op zoek naar iets anders?

We zijn er trots op dat we een breed scala aan hoogwaardige grondstoffen kunnen aanbieden om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Naast sojaolie omvat onze uitgebreide selectie andere populaire oliën die wereldwijd veel worden gebruikt in diverse industrieën en huishoudens. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Maak vrijblijvend kennis.

Direct contact

Stuur ons een bericht

We antwoorden meestal binnen een werkdag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.

Agrioil team
Opgericht in 1979

Al meer dan 40 jaar actief

Over ons
blad Bemiddeling in en advies over plantaardige oliën

Wij vinden kopers en verkopers van plantaardige oliën

Maak vrijblijvend kennis.