info@agrioil.nl Used Cooking Oil (UCO) is in bulk verkrijgbaar

Wij brengen leveranciers en kopers van dierlijke vetten met elkaar in contact

Wil je dierlijke vetten verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers (verkopers) en kopers, en heeft de laatste marktinformatie over dierlijke vetten.

Kippen gebruikt voor dierlijk vet

Dierlijke vetten in grote hoeveelheden verkopen of kopen

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dierlijke vetten: CAT 1, CAT2 of CAT3 dierlijke vetten, gebruikt in de voeder- of voedselindustrie. We kunnen ook helpen bij de inkoop van ISCC dierlijke vetten voor de productie van biodiesel. Onze klanten variëren van diervoederfabrikanten, oleochemie, zeepbedrijven, diervoederproducenten tot biobrandstofproducenten. Dierlijk vet is een bijproduct van de productie van vlees en gevogelte.

Industriële toepassing

Dierlijk vet vindt verschillende industriële toepassingen vanwege zijn unieke eigenschappen. Het kan worden gebruikt bij de productie van zeep, kaarsen, smeermiddelen en biodieselbrandstof. Daarnaast dient dierlijk vet, net als palmolie, als grondstof voor de productie van cosmetica, huidverzorgingsproducten en diervoederformules. Door zijn veelzijdigheid is het waardevol in tal van industriële sectoren.

Export van dierlijk vet

Het exporteren van dierlijk vet biedt kansen voor bedrijven die betrokken zijn bij de dierlijke bijproductenindustrie. Het kan afkomstig zijn van verschillende dierlijke bronnen en verwerkt worden in verschillende kwaliteiten en vormen voor diverse toepassingen. De export van dierlijk vet is bestemd voor sectoren als de voedingsmiddelen-, farmaceutische en cosmetische industrie en de biodieselproductie, en draagt zo bij aan de wereldwijde handel en economische groei.

Veevoer

Dierlijk vet is een waardevol ingrediënt in veevoederformules. Het is een geconcentreerde bron van energie en essentiële vetzuren die een gezonde groei en ontwikkeling van dieren bevordert. Wanneer dierlijk vet op de juiste manier wordt verwerkt in uitgebalanceerde diëten, verbetert het de smakelijkheid, de opname van voedingsstoffen en draagt het bij aan het algehele voedingswelzijn van vee.

 

Certificeringen
 • Cat 1
 • Cat 2
 • Cat 3
 • ISCC
Logistiek
 • FCA
 • FOT
 • Af fabriek
 • IBC's
 • Flexitank
 • DAP
 • DDP
Wat zijn dierlijke vetten?

Dierlijke vetten zijn bijproducten van de productie van vlees, vis, melk en bijkomend gevogelte en eieren. Dierlijke vetten worden gebruikt voor voedsel, diervoeder (pet food), oleochemische producten, biodiesel, farmacie en de productie van kaarsen. De meest voorkomende dierlijke vetten zijn: talg, niervet, reuzel, bladspek, schmaltz, ganzenvet en eendenvet.

Waar koop ik dierlijke vetten in bulk?

Dierlijke vetten worden verkocht door de voedings-/vleesindustrie en verwerkers. Groothandelaars in plantaardige oliën verkopen regelmatig dierlijke vetten.

Ben je op zoek naar dierlijke vetten om in bulk te kopen? Voldoe eenvoudig aan uw behoeften door contact op te nemen met onze handelaars.

Waar vind ik kopers die op zoek zijn naar dierlijke vetten?

Er zijn bedrijven die dierlijke vetten kopen en er biobrandstoffen van maken, ze gebruiken voor persoonlijke verzorgingsproducten of in de voedselindustrie. Ook zijn er mengvoederbedrijven die de dierlijke vetten kopen om ze te verwerken in diervoeder.

Als je je dierlijke vetten wilt verkopen, kunnen wij je helpen de beste deal te vinden. We hebben sterke connecties in de hele sector en onze handelaars kunnen je in contact brengen met kopers.

Klaar om dierlijke vetten te verhandelen tegen topprijzen?

Laten we vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Het koop- en verkoopproces van dierlijke vetten vereenvoudigen

Het verhandelen van grote hoeveelheden dierlijke vetten met internationale leveranciers kan een complexe en tijdrovende taak zijn. Ons doel is om deze obstakels uit de weg te ruimen, zodat het kopen en verkopen gemakkelijker en sneller wordt.

Reken op ons om deze problemen effectief te elimineren:
 • Beperkte toegang tot bulkkopers of -verkopers tegen marktprijzen
 • Slechte kwaliteit
 • Fouten in documentatie
 • Te late of ontbrekende leveringen
 • Moeilijke communicatie

Wil je met ons samenwerken? Laten we een proefzending doen.

 • Plan een gesprek

  We beginnen met een gesprek om uw handelsdoelen te begrijpen. Onze focus ligt op het begrijpen van uw unieke vereisten, zodat we u ondersteuning op maat kunnen bieden bij uw koop- of verkoopinspanningen.

 • Eerste transactie

  Neem deel aan een vrijblijvende proeftransactie om onze diensten zelf te ervaren. We streven ernaar om gunstige voorwaarden te bedingen en te assisteren bij contractbeheer, zodat het handelsproces voor u efficiënter verloopt.

 • Trading partnership

  Na de evaluatie van onze eerste transactie zijn we klaar om verdere handelsmogelijkheden in jouw interessegebied te onderzoeken, met als doel een duurzame en winstgevende handelsrelatie op te bouwen.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Kennismaken zonder verplichtingen

Matthijs Lautenslager
Wil je met ons samenwerken? Laten we een proefzending doen.

Andere populaire grondstoffen & handel

Op zoek naar iets anders?

Wij leveren meer dan alleen dierlijke vetten. Onze uitgebreide collectie omvat verschillende oliën, waaronder hoogwaardige plantaardige oliën, die populair zijn in tal van sectoren en huishoudens over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of de mogelijkheden wilt verkennen, ons team is er om je door ons volledige assortiment te leiden. Neem contact met ons op om de ideale oplossing voor jouw unieke toepassing te ontdekken.

Maak vrijblijvend kennis.

Direct contact

Stuur ons een bericht

We antwoorden meestal binnen een werkdag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.

Agrioil team
Opgericht in 1979

Al meer dan 40 jaar actief

Over ons
blad Bemiddeling in en advies over plantaardige oliën

Wij vinden kopers en verkopers van plantaardige oliën

Maak vrijblijvend kennis.