Wij verbinden leveranciers en kopers van dierlijke vetten

Wilt u dierlijke vetten verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers (verkopers) en kopers, en heeft de laatste marktinformatie over dierlijke vetten.

Maak vrijblijvend kennis.
Kippen in een veld
WERELDWIJDE PARTNER

Dierlijke vetten kopen en verkopen met Agrioil

Onze hoofdactiviteit is het verhandelen van oliën en vetten voor onze klanten. Naast het bemiddelen tussen verkopers en kopers, kan Agrioil ook assisteren bij de uitvoering van uw grondstoffencontracten.

140+

Wereldwijde handelspartners

60+

Actieve landen

Certificaten

  • ico Cat 1
  • ico Cat 2
  • ico Cat 3
  • ico GMP+
  • ico ISCC

Logistiek

  • ico FCA
  • ico FOT
  • ico Ex-works
  • ico IBC's
  • ico Flexitank

Laten we de mogelijkheden bespreken

Bel +31 10 467 55 66

Kennismaken zonder verplichtingen

BULK OPTIES

Dierlijke vetten in grote hoeveelheden verkopen of kopen

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dierlijk vet: CAT 1, CAT2 of CAT3 dierlijke vetten, gebruikt in de voeder- of voedselindustrie. We kunnen ook helpen bij de inkoop van ISCC dierlijke vetten voor de productie van biodiesel. Onze klanten variëren van petfoodfabrikanten, oleochemie, zeepbedrijven, diervoederproducenten tot biobrandstofproducenten. Dierlijk vet is een bijproduct van de vlees- en pluimveeproductie.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Bel +31 10 467 55 66
Kennismaken zonder verplichtingen

Andere grondstoffen

Op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.
De skyline van Rotterdam
OVER AGRIOIL

Behulpzaam en betrouwbaar

Onze klanten komen uit alle sectoren en uit vele delen van de wereld. Wij streven ernaar onze klanten, ongeacht hun omvang of locatie, een uitstekende service te bieden op het gebied van de bemiddeling in plantaardige oliën.

Meer lezen
WIJ BLINKEN UIT IN

Brokering

Agrioil bemiddelt tussen kopers en verkopers en verstrekt de laatste actuele marktinformatie. Wij helpen onze klanten graag tijdig en verhogen zo hun efficiëntie.

WIJ BLINKEN UIT IN

Uitvoering van het contract

Wij kunnen u helpen uw grondstoffencontracten op een professionele manier en in het belang van uw bedrijf uit te voeren.

Gecertificeerde producten

Wereldwijde zendingen

Discretie gegarandeerd

Wereldwijde inkoop

Bespreek de mogelijkheden

Direct contact

AGRIOIL George Neureiter di Torrero
George Neureiter di Torrero
Partner
Matthijs Lautenslager
Partner

Onze klanten

Logo Poweroil Logo Unilever Logo ADM

Vaak gestelde vragen

Dierlijke vetten zijn bijproducten van de productie van vlees, vis, melk en bijkomend pluimvee en eieren. Dierlijke vetten worden gebruikt voor voedsel, diervoeder (petfood), oleochemische producten, biodiesel, farmacie en de productie van kaarsen. De meest voorkomende dierlijke vetten zijn: talg, reuzel, reuzel, schmaltz, ganzenvet en eendenvet.

Dierlijke vetten worden verkocht door de levensmiddelenindustrie/vleesverwerkers. Groothandelaren in plantaardige oliën verkopen regelmatig dierlijke vetten.

Bent u op zoek naar dierlijke vetten om in bulk te kopen? Voldoe eenvoudig aan uw behoeften door contact op te nemen met onze handelaren.

Er zijn bedrijven die dierlijke vetten kopen en er biobrandstoffen van maken, ze gebruiken voor persoonlijke verzorgingsproducten of in de levensmiddelenindustrie. Ook mengvoederbedrijven kopen de dierlijke vetten op om ze te verwerken in het veevoer.

Als u uw dierlijke vetten wilt verkopen, kunnen wij u helpen de beste deal te vinden. Wij hebben sterke connecties in de hele sector en onze handelaren kunnen u in contact brengen met kopers.
whatsapp