Wij verbinden kopers en leveranciers van vetzuren

Wilt u vetzuren verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers, handelspartners, verzamelaars (verkopers) en kopers en heeft de laatste marktinformatie.

Vetzuren zijn los verkrijgbaar.

Maak vrijblijvend kennis.
UCO in vaten
WERELDWIJDE INKOOP

Afval of vetzuren kopen en verkopen met Agrioil

Blijf op de hoogte van relevante informatie voor uw transacties op de biobrandstofmarkt. Maak deel uit van ons netwerk om uw producten wereldwijd te kopen of te verkopen, met onze betrouwbare en diverse tegenpartijen (leveranciers en fabrikanten).

140+

Wereldwijde handelspartners

60+

Actieve landen

Certificaten

 • ico REDcert
 • ico ISCC
 • ico niet-ISCC

Logistiek

 • ico FOB
 • ico Flexitank
 • ico FCA
 • ico Ex-works
 • ico CIF
 • ico IBC
 • ico FOT
 • ico DAP
 • ico DDP

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66

Kennismaken zonder verplichtingen

BULK OPTIES

Kopen of verkopen in grote (bulk) hoeveelheden

Als u vetzuren in grote hoeveelheden wilt kopen of verkopen, dan staan wij klaar om u de beste hulp te bieden met ons professionele team. Ons team kan uw zakelijke behoeften behandelen en u ondersteunen om aan uw eisen te voldoen. Wij zullen u voorzien van een complete oplossing gebaseerd op uw eisen.

Over vetzuren

Biodiesel kan worden gemaakt van vetzuren. Dit is een duurzame manier om brandstoffen te maken. Wij kunnen kopers, verkopers, leveranciers en verzamelaars van over de hele wereld helpen. Of u nu ISCC of REDcert of niet-ISCC UCO wilt inkopen. Vetzuren zijn een bijproduct van plantaardige olieverwerkende bedrijven.

Industriële toepassing

Net als plantaardige oliën zoals koolzaadolie en zonnebloemolie hebben vetzuren diverse industriële toepassingen. Ze worden gebruikt bij de productie van zeep, detergenten, cosmetica en smeermiddelen. Daarnaast dienen vetzuren als grondstof voor de synthese van biodiesel, bioplastics en andere biogebaseerde producten. Door hun veelzijdigheid en unieke eigenschappen zijn ze waardevol in tal van industriële sectoren en dragen ze bij tot duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66
Kennismaken zonder verplichtingen

Andere grondstoffen

Zoekt u iets anders? Wij zijn er trots op een breed scala aan hoogwaardige grondstoffen aan te bieden om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Naast vetzuurolie omvat ons uitgebreide assortiment ook andere populaire oliën die wereldwijd in diverse industrieën en huishoudens worden gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.
De skyline van Rotterdam
OVER AGRIOIL

Behulpzaam en betrouwbaar

Onze klanten komen uit alle verschillende sectoren en uit vele delen van de wereld. Wij streven ernaar onze klanten, ongeacht hun omvang of locatie, een uitstekende oliemakelaardij te bieden.

Meer lezen
WIJ BLINKEN UIT IN

Brokering

Agrioil bemiddelt tussen (bulk)kopers en verkopers (leveranciers en fabrikanten) en verstrekt de meest actuele marktinformatie. Wij helpen onze klanten graag tijdig en verhogen zo hun efficiency.

WIJ BLINKEN UIT IN

Uitvoering van het contract

Wij kunnen u helpen uw grondstoffencontracten op een professionele manier en in het belang van uw bedrijf uit te voeren.

Gecertificeerde producten

Wereldwijde zendingen

Discretie gegarandeerd

Wereldwijde inkoop

Bespreek de mogelijkheden

Direct contact

Matthijs Lautenslager
Partner

Onze klanten

Logo Poweroil Logo Unilever Logo ADM

Vaak gestelde vragen

Ja, in elk land van de wereld zijn er verkopers van vetzuren omdat ze dit bijproduct van de raffinage van plantaardige olie hebben.

U kunt exporteurs van vetzuren vinden in elke grote haven en stad in de wereld. Neem contact op met onze handelaren om aan uw behoeften aan gebruikte bakolie te voldoen.

Als u uw vetzuren in bulk wilt verkopen, kunnen wij u helpen de beste deal te vinden. Wij hebben sterke connecties in de hele industrie en onze handelaren kunnen u aan kopers voorstellen.

Wij werken meestal met kopers van vetzuren in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika.
whatsapp