info@agrioil.nl Used Cooking Oil (UCO) is in bulk verkrijgbaar

Wij brengen leveranciers en kopers van zonnebloemolie met elkaar in contact

Wil je zonnebloemolie verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers (verkopers) en kopers en heeft de laatste marktinformatie over zonnebloemolie.

Zonnebloemen voor zonnebloemolie

Zonnebloemolie in grote hoeveelheden kopen of verkopen

Wil je zonnebloemolie in grote volumes kopen of verkopen? Ons deskundige team staat klaar om u de beste hulp te bieden. We zijn uitgerust om uw bedrijfsbehoeften te beheren en u te ondersteunen bij het voldoen aan uw behoeften. We bieden uitgebreide oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke eisen.

Verschillende soorten zonnebloemolie

De niet-vluchtige olie die uit de zaden van zonnebloemen (Helianthus annuus) wordt geperst, wordt meestal gebruikt als voedingsmiddel. De olie heeft een lichte smaak en kleur en bevat weinig verzadigd vet. Zonnebloemolie is er in verschillende soorten, bijvoorbeeld zonnebloemolie met een hoog oliezuurgehalte, geraffineerde zonnebloemolie en ruwe zonnebloemolie.

Zonnebloemolie voor voedselproductie

Zonnebloemolie wordt veel gebruikt in de voedselproductie en de voedingsindustrie voor verschillende doeleinden. Met zijn neutrale smaak is het geliefd voor bakken, braden, saladedressings, mayonaise, margarine en een scala aan andere voedingsproducten. De veelzijdigheid van de olie en het vermogen om smaak en textuur te verbeteren, maken het een populaire keuze in culinaire inspanningen, waarbij tegemoet wordt gekomen aan de voorkeuren van de consument en de productie van voedingsmiddelen van hoge kwaliteit wordt gegarandeerd.

Industriële toepassingen

Net als koolzaad- en palmolie is zonnebloemolie van grote waarde voor industriële toepassingen en biedt het een scala aan toepassingen buiten de culinaire wereld. De veelzijdige aard en gunstige eigenschappen maken het een gewild ingrediënt in verschillende industrieën. Zonnebloemolie vindt toepassingen in industriële processen zoals smeermiddelen, verf, coatings, biogebaseerde polymeren en andere productieprocessen waar de unieke eigenschappen bijdragen aan de gewenste functionaliteiten en prestaties. Door de brede beschikbaarheid en aanpasbaarheid blijkt zonnebloemolie een waardevolle aanwinst te zijn bij het voldoen aan de uiteenlopende behoeften van industriële sectoren.

Wereldwijde handel in zonnebloemolie

Wij zijn gespecialiseerd als wereldwijde makelaar en brengen leveranciers en kopers op de zonnebloemoliemarkt met elkaar in contact, waarbij we ons richten op grote bulktransacties. Onze expertise in het uitvoeren en beheren van contracten zorgt voor een soepele en professionele afhandeling van elke handel, van begin tot eind.

Certificeringen
 • Non-GMO
 • GGO
 • ISCC gecertificeerd
 • Kosher
 • Halal
 • GMP+
 • FSA Verzekerd
 • EFISC
Logistiek
 • FOB
 • CIF
 • FCA
 • FOT
 • Af fabriek
 • IBC's
 • Flexitank
 • DDP
 • DAP
Waar komt zonnebloemolie vandaan?

Zonnebloemolie wordt gewonnen uit zonnebloempitten door olieverwerkende fabrieken. Oekraïne is de grootste producent en verwerker/pletter van zonnebloempitten en is daarmee de grootste exporteur van zonnebloemolie ter wereld. De grootste producent van zonnebloemolie buiten Europa is Argentinië. Dit maakt Argentinië de grootste exporteur van zonnebloemolie in Zuid-Amerika en de op twee na grootste exporteur ter wereld.

Waar wordt zonnebloemolie voor gebruikt?

Ruwe zonnebloemolie wordt meestal verder verwerkt door raffinaderijen. Ruwe zonnebloemolie met een GMP+ certificaat wordt gebruikt in de mengvoederindustrie, waar de olie wordt gemengd met andere producten om diervoeder te maken. Zonnebloemolie met een hoog oliezuurgehalte en geraffineerde zonnebloemolie worden gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie.

Waar koop ik zonnebloemolie in bulk?

Zonnebloemolie in bulk is rechtstreeks te koop bij de vermaler of een handelsbedrijf. De Zwarte Zee is een belangrijk distributiepunt voor de wereldwijde handel in zonnebloemolie.

Ben je op zoek naar zonnebloemolie van hoge kwaliteit om in bulk te kopen? Voldoe eenvoudig aan uw behoeften aan zonnebloemolie door contact op te nemen met onze handelaren.

Waar vind ik kopers die op zoek zijn naar zonnebloemolie?

Op de markt vind je kopers die op zoek zijn naar zonnebloemolie, voornamelijk in China, India, Europa (EU) en Japan. Zij kopen grote hoeveelheden zonnebloemolie, een olie die tegenwoordig in veel industrieën wordt gebruikt. De vraag naar zonnebloemolie is in de loop der jaren toegenomen omdat deze olie wordt beschouwd als een gezond alternatief voor andere plantaardige oliën.

Als je je zonnebloemolie in bulk wilt verkopen, kunnen wij je helpen de beste deal te vinden. We hebben sterke connecties in de hele sector en onze handelaren kunnen je aan kopers voorstellen.

Klaar om zonnebloemolie te verhandelen tegen topprijzen?

Laten we vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Close-up frituurolie

Het koop- en verkoopproces van zonnebloemolie vereenvoudigen

Het verhandelen van grote hoeveelheden zonnebloemolie met internationale leveranciers kan een ingewikkelde en tijdrovende taak zijn. Ons doel is om deze obstakels uit de weg te ruimen en een eenvoudigere en snellere manier van kopen en verkopen te bieden.

Deze problemen worden opgelost als je met ons samenwerkt:
 • Beperkte toegang tot bulkkopers of -verkopers tegen marktprijzen
 • Slechte kwaliteit
 • Fouten in documentatie
 • Te late of ontbrekende leveringen
 • Moeilijke communicatie

Klaar om zonnebloemolie te verhandelen tegen topprijzen? Laten we samenwerken.

 • Plan een gesprek

  We beginnen met een gesprek om uw handelsdoelen voor zonnebloemolie te begrijpen. Onze focus ligt op het begrijpen van uw specifieke behoeften, zodat we u ondersteuning op maat kunnen bieden bij uw koop- of verkoopactiviteiten.

 • Probeer een proefzending

  Doe mee aan een vrijblijvende proefzending om onze diensten te testen. We streven ernaar om voordelige prijzen te onderhandelen en helpen bij de uitvoering van contracten, zodat het aan- of verkoopproces vlotter verloopt.

 • Trading partnership

  Na onze eerste handelsbeoordeling verkennen we aanvullende handelsmogelijkheden in zonnebloemolie.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Kennismaken zonder verplichtingen

Andere populaire grondstoffen & handel

Op zoek naar iets anders?

We zijn er trots op dat we een breed assortiment producten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Naast zonnebloemolie omvat ons uitgebreide assortiment ook andere populaire oliën die wereldwijd veel worden gebruikt in diverse industrieën en huishoudens. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Maak vrijblijvend kennis.

Direct contact

Stuur ons een bericht

We antwoorden meestal binnen een werkdag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.

Agrioil team
Opgericht in 1979

Al meer dan 40 jaar actief

Over ons
blad Bemiddeling in en advies over plantaardige oliën

Wij vinden kopers en verkopers van plantaardige oliën

Maak vrijblijvend kennis.