Wij verbinden leveranciers en kopers van zonnebloemolie

Wilt u zonnebloemolie verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers (verkopers) en kopers en heeft de laatste marktinformatie over zonnebloemolie.

Maak vrijblijvend kennis.
Zonnebloemen voor zonnebloemolie
WERELDWIJDE PARTNER

Zonnebloemolie kopen en verkopen met Agrioil

Onze hoofdactiviteit is het verhandelen van plantaardige oliën voor onze klanten. Naast het bemiddelen tussen verkopers en kopers kan Agrioil ook assisteren bij de uitvoering van contracten.

140+

Wereldwijde handelspartners

60+

Actieve landen

Certificaten

 • ico Non-GMO
 • ico GGO
 • ico ISCC gecertificeerd
 • ico Kosher
 • ico Halal
 • ico GMP+
 • ico FSA verzekerd
 • ico EFISC

Logistiek

 • ico FOB
 • ico CIF
 • ico FCA
 • ico FOT
 • ico Ex-works
 • ico IBC's
 • ico Flexitank

Laten we de mogelijkheden bespreken

Bel +31 10 467 55 66

Kennismaken zonder verplichtingen

BULK OPTIES

Zonnebloemolie in grote hoeveelheden verkopen of kopen

Als u zonnebloemolie in grote hoeveelheden wilt kopen of verkopen, staan wij klaar om u de beste hulp te bieden met ons professionele team. Ons team kan uw zakelijke behoeften behandelen en u ondersteunen om aan uw eisen te voldoen. Wij zullen u voorzien van een complete oplossing gebaseerd op uw eisen.

Verschillende soorten zonnebloemolie

De niet-vluchtige olie die uit de zaden van zonnebloemen (Helianthus annuus) wordt geperst, wordt meestal gebruikt voor levensmiddelen. De olie heeft een lichte smaak en kleur en bevat weinig verzadigd vet. Zonnebloemolie bestaat in verschillende soorten, bijvoorbeeld zonnebloemolie met een hoog oliezuurgehalte, geraffineerde zonnebloemolie en ruwe zonnebloemolie.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Bel +31 10 467 55 66
Kennismaken zonder verplichtingen

Andere grondstoffen

Op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.
De skyline van Rotterdam
OVER AGRIOIL

Behulpzaam en betrouwbaar

Onze klanten komen uit alle sectoren en uit vele delen van de wereld. Wij streven ernaar onze klanten, ongeacht hun omvang of locatie, een uitstekende service te bieden op het gebied van de bemiddeling in plantaardige oliën.

Meer lezen
WIJ BLINKEN UIT IN

Brokering

Agrioil bemiddelt tussen kopers en verkopers en verstrekt de laatste actuele marktinformatie. Wij helpen onze klanten graag tijdig en verhogen zo hun efficiëntie.

WIJ BLINKEN UIT IN

Uitvoering van het contract

Wij kunnen u helpen uw grondstoffencontracten op een professionele manier en in het belang van uw bedrijf uit te voeren.

Gecertificeerde producten

Wereldwijde zendingen

Discretie gegarandeerd

Wereldwijde inkoop

Bespreek de mogelijkheden

Direct contact

AGRIOIL George Neureiter di Torrero
George Neureiter di Torrero
Partner
Matthijs Lautenslager
Partner

Onze klanten

Logo Poweroil Logo Unilever Logo ADM

Vaak gestelde vragen

Zonnebloemolie wordt door oliemolens uit zonnebloempitten gewonnen. Oekraïne is de grootste producent en verwerker/pletter van zonnebloempitten en is daarmee de grootste exporteur van zonnebloemolie ter wereld. De grootste producent van zonnebloemolie buiten Europa is Argentinië. Daarmee is Argentinië de grootste exporteur van zonnebloemolie in Zuid-Amerika, en de derde exporteur van de wereld.

Ruwe zonnebloemolie wordt meestal verder verwerkt door raffinaderijen. Ruwe zonnebloemolie met een GMP+-certificaat wordt gebruikt in de mengvoederindustrie, waar de olie wordt gemengd met andere producten om er diervoeder van te maken. Zonnebloemolie met een hoog oliezuurgehalte en geraffineerde zonnebloemolie worden gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie.

Zonnebloemolie in bulk is te koop rechtstreeks van de breker of van een handelsonderneming. De Zwarte Zee is een belangrijk distributiepunt voor de wereldwijde handel in zonnebloemolie.

Bent u op zoek naar zonnebloemolie van hoge kwaliteit om in bulk te kopen? Voldoe eenvoudig aan uw zonnebloemolie behoeften door contact op te nemen met onze handelaren.

Op de markt zijn kopers van zonnebloemolie te vinden, voornamelijk in China, India, Europa(EU) en Japan. Zij kopen grote hoeveelheden zonnebloemolie, een olie die tegenwoordig in veel industrieën wordt gebruikt. De vraag naar zonnebloemolie is in de loop der jaren toegenomen omdat deze oliën als gezonde alternatieven voor andere plantaardige oliën worden beschouwd.

Als u uw zonnebloemolie in bulk wilt verkopen, kunnen wij u helpen de beste deal te vinden. We hebben sterke connecties in de industrie en onze handelaren kunnen u in contact brengen met kopers.
whatsapp