Wij verbinden leveranciers en kopers van zonnebloemolie

Wilt u zonnebloemolie verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers (verkopers) en kopers en heeft de laatste marktinformatie over zonnebloemolie.

Maak vrijblijvend kennis.
Zonnebloemen voor zonnebloemolie
WERELDWIJDE PARTNER

Zonnebloemolie kopen en verkopen met Agrioil

Onze hoofdactiviteit is het verhandelen van plantaardige oliën voor onze klanten. Naast het bemiddelen tussen verkopers en kopers kan Agrioil ook assisteren bij de uitvoering van contracten.

140+

Wereldwijde handelspartners

60+

Actieve landen

Certificaten

 • ico Non-GMO
 • ico GGO
 • ico ISCC gecertificeerd
 • ico Kosher
 • ico Halal
 • ico GMP+
 • ico FSA verzekerd
 • ico EFISC

Logistiek

 • ico FOB
 • ico CIF
 • ico FCA
 • ico FOT
 • ico Ex-works
 • ico IBC's
 • ico Flexitank
 • ico DAP
 • ico DDP

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66

Kennismaken zonder verplichtingen

BULK OPTIES

Zonnebloemolie in grote hoeveelheden verkopen of kopen

Als u zonnebloemolie in grote hoeveelheden wilt kopen of verkopen, staan wij klaar om u de beste hulp te bieden met ons professionele team. Ons team kan uw zakelijke behoeften behandelen en u ondersteunen om aan uw eisen te voldoen. Wij zullen u voorzien van een complete oplossing gebaseerd op uw eisen.

Verschillende soorten zonnebloemolie

De niet-vluchtige olie die uit de zaden van zonnebloemen (Helianthus annuus) wordt geperst, wordt meestal gebruikt voor levensmiddelen. De olie heeft een lichte smaak en kleur en bevat weinig verzadigd vet. Zonnebloemolie bestaat in verschillende soorten, bijvoorbeeld zonnebloemolie met een hoog oliezuurgehalte, geraffineerde zonnebloemolie en ruwe zonnebloemolie.

Zonnebloemolie voor voedselproductie

Zonnebloemolie wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie en de voedselproductie voor verschillende toepassingen. Met zijn neutrale smaak is het geliefd voor frituren, bakken, saladedressings, mayonaise, margarine en een reeks andere voedingsproducten. De veelzijdigheid van de olie en het vermogen om smaak en textuur te verbeteren, maken het een populaire keuze in culinaire inspanningen, die tegemoetkomen aan de voorkeuren van de consument en zorgen voor de productie van voedingsmiddelen van hoge kwaliteit.

Industriële toepassingen

Net als koolzaad- en palmolie is zonnebloemolie van grote waarde voor industriële toepassingen, die niet alleen in de keuken worden gebruikt. De veelzijdige aard en gunstige eigenschappen maken het een gewild ingrediënt in verschillende industrieën. Zonnebloemolie vindt toepassingen in industriële processen zoals smeermiddelen, verf, coatings, biogebaseerde polymeren en andere productieprocessen waar de unieke eigenschappen bijdragen aan de gewenste functionaliteiten en prestaties. Door de brede beschikbaarheid en aanpasbaarheid blijkt zonnebloemolie een waardevolle aanwinst te zijn bij het voldoen aan de uiteenlopende behoeften van industriële sectoren.

Laten we de mogelijkheden bespreken

+31 10 467 55 66
Kennismaken zonder verplichtingen

Andere grondstoffen

Zoekt u iets anders? We zijn er trots op dat we een breed scala aan hoogwaardige grondstoffen kunnen aanbieden om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Naast koolzaadolie omvat onze uitgebreide selectie ook andere populaire oliën die wereldwijd in diverse industrieën en huishoudens worden gebruikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.
De skyline van Rotterdam
OVER AGRIOIL

Behulpzaam en betrouwbaar

Onze klanten komen uit alle sectoren en uit vele delen van de wereld. Wij streven ernaar onze klanten, ongeacht hun omvang of locatie, een uitstekende service te bieden op het gebied van de bemiddeling in plantaardige oliën.

Meer lezen
WIJ BLINKEN UIT IN

Brokering

Agrioil bemiddelt tussen kopers en verkopers en verstrekt de laatste actuele marktinformatie. Wij helpen onze klanten graag tijdig en verhogen zo hun efficiëntie.

WIJ BLINKEN UIT IN

Uitvoering van het contract

Wij kunnen u helpen uw grondstoffencontracten op een professionele manier en in het belang van uw bedrijf uit te voeren.

Gecertificeerde producten

Wereldwijde zendingen

Discretie gegarandeerd

Wereldwijde inkoop

Bespreek de mogelijkheden

Direct contact

Matthijs Lautenslager
Partner

Onze klanten

Logo Poweroil Logo Unilever Logo ADM

Vaak gestelde vragen

Zonnebloemolie wordt door oliemolens uit zonnebloempitten gewonnen. Oekraïne is de grootste producent en verwerker/pletter van zonnebloempitten en is daarmee de grootste exporteur van zonnebloemolie ter wereld. De grootste producent van zonnebloemolie buiten Europa is Argentinië. Daarmee is Argentinië de grootste exporteur van zonnebloemolie in Zuid-Amerika, en de derde exporteur van de wereld.

Ruwe zonnebloemolie wordt meestal verder verwerkt door raffinaderijen. Ruwe zonnebloemolie met een GMP+-certificaat wordt gebruikt in de mengvoederindustrie, waar de olie wordt gemengd met andere producten om er diervoeder van te maken. Zonnebloemolie met een hoog oliezuurgehalte en geraffineerde zonnebloemolie worden gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie.

Zonnebloemolie in bulk is te koop rechtstreeks van de breker of van een handelsonderneming. De Zwarte Zee is een belangrijk distributiepunt voor de wereldwijde handel in zonnebloemolie.

Bent u op zoek naar zonnebloemolie van hoge kwaliteit om in bulk te kopen? Voldoe eenvoudig aan uw zonnebloemolie behoeften door contact op te nemen met onze handelaren.

Op de markt zijn kopers van zonnebloemolie te vinden, voornamelijk in China, India, Europa(EU) en Japan. Zij kopen grote hoeveelheden zonnebloemolie, een olie die tegenwoordig in veel industrieën wordt gebruikt. De vraag naar zonnebloemolie is in de loop der jaren toegenomen omdat deze oliën als gezonde alternatieven voor andere plantaardige oliën worden beschouwd.

Als u uw zonnebloemolie in bulk wilt verkopen, kunnen wij u helpen de beste deal te vinden. We hebben sterke connecties in de industrie en onze handelaren kunnen u in contact brengen met kopers.
whatsapp