info@agrioil.nl Used Cooking Oil (UCO) is in bulk verkrijgbaar

Wij brengen kopers en leveranciers van Used Cooking Oil (UCO) met elkaar in contact

Wil je gebruikte frituurolie verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers, handelspartners, verzamelaars (verkopers) en kopers en heeft de laatste marktinformatie.

Waste of UCO is beschikbaar in bulk.

Used Cooking Oil in vaten

Bulkhandel in Used Cooking Oil (UCO)

Als u Used Cooking Oil (UCO) in grote hoeveelheden wilt kopen of verkopen, staat ons professionele team klaar om u de beste hulp te bieden. We behandelen uw zakelijke behoeften vakkundig en bieden toegewijde ondersteuning om aan uw specifieke eisen te voldoen met uitgebreide oplossingen die zijn afgestemd op uw vereisten.

Over UCO en Waste Cooking Oil

Biodiesel is een milieuvriendelijke brandstof, geproduceerd uit gerecycled frituurvet, in de industrie bekend als UCO. We vervullen een cruciale rol in het samenbrengen van kopers, verkopers, leveranciers en verzamelaars van UCO wereldwijd. Dit doen we door te voorzien in de behoeften van degenen die op zoek zijn naar ISCC, REDcert of niet-ISCC gecertificeerde UCO.

UCO is een mengsel van verschillende oliën die voornamelijk in de keuken worden gebruikt, zoals plantaardige olie, canolaolie, arachideolie en zonnebloemolie. Deze oliën, die na het frituren vaak als afval worden beschouwd, worden op grote schaal ingezameld en gerecycled vanwege hun brede toepassing in diverse keukens en kookmethodes.

UCO exporteren

We faciliteren onze klanten bij de wereldwijde verkoop en export van UCO in bulk. Onze bemiddelingsdiensten gaan verder dan alleen handelsfacilitering en omvatten uitgebreide contractuitvoering en -beheer, waardoor efficiënte en conforme internationale transacties worden gegarandeerd.

Industriële toepassingen van UCO

De hernieuwbare en veelzijdige aard van UCO maakt het een gewild product in verschillende industriële toepassingen. Het dient als een effectief smeermiddel in machines, vermindert slijtage en verbetert de operationele efficiëntie. Bovendien is UCO een belangrijk ingrediënt bij de productie van zeep, wasmiddelen en cosmetica. Het hoge vetzuurgehalte maakt het geschikt voor de ontwikkeling van verschillende producten op biologische basis, zoals smeermiddelen, oppervlakteactieve stoffen en verzachtende middelen, wat aanzienlijk bijdraagt aan duurzame industriële praktijken.

Wereldwijde handel in Used Cooking Oil (UCO)

Als wereldwijde makelaar zijn we gespecialiseerd in het verbinden van leveranciers en kopers voor de handel in gebruikte frituurolie (UCO) in grote bulkhoeveelheden. We richten ons op het faciliteren van zowel koop- als verkooptransacties en bieden uitgebreide diensten op het gebied van contractuitvoering en -beheer. Onze expertise zorgt ervoor dat elke fase van de UCO-handel, van onderhandeling tot levering, met de grootst mogelijke professionaliteit en precisie wordt afgehandeld.

Wanneer u met ons samenwerkt voor uw UCO-handelsbehoeften, krijgt u meer dan een makelaar; u verzekert zich van een toegewijde bondgenoot die zich inzet om uw wereldwijde handelservaring efficiënt en succesvol te maken.

Certificeringen
 • REDcert
 • ISCC
 • niet-ISCC
Logistiek
 • FOB
 • Flexitank
 • FCA
 • Af fabriek
 • CIF
 • IBC
 • FOT
 • DAP
 • DDP
 • ISO (container)
Kun je leveranciers van afgewerkte bak- en braadolie (UCO) in bulk bij mij in de buurt vinden?

Ja, in elk land ter wereld zijn er UCO-verzamelaars die hun UCO opsparen tot ze in bulk kunnen verkopen. Wij helpen onze klanten met het kopen van UCO van verzamelaars in elk land ter wereld, dus we hebben zeker wat je nodig hebt.

Waar vind ik exporteurs van afgewerkte bak- en braadolie (UCO)?

U vindt exporteurs van Used Cooking Oil (UCO) in elke grote haven en stad ter wereld. Neem contact op met onze handelaren om aan uw behoeften aan afgewerkte bak- en braadolie te voldoen.

Waar kan ik kopers vinden die op zoek zijn naar afgewerkte bak- en braadolie (UCO)?

Als je je UCO in bulk wilt verkopen, kunnen wij je helpen de beste deal te vinden. We hebben sterke connecties in de hele sector en onze handelaars kunnen je aan kopers voorstellen.

We werken meestal met UCO-kopers in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika.

Wat betekent UCO?

UCO betekent Used Cooking Oil (Used Cooking Oil, UCO). UCO is een 100% gerecycled bijproduct van commerciële en industriële voedselverwerkingsprocessen. Het bestaat uit vetten en oliën die zijn gebruikt om te koken of te bakken, maar niet uit andere vetten die niet eerder voor dergelijke doeleinden zijn gebruikt. Het wordt ingezameld bij restaurants, voedselverwerkende bedrijven, industriële keukens en sommige fastfoodzaken.

Klaar om UCO of Waste Cooking Oil te verhandelen tegen topprijzen?

Laten we vrijblijvend de mogelijkheden bespreken

Used Cooking Oil in vaten

Het koop- en verkoopproces van UCO vereenvoudigen

Het verhandelen van grote hoeveelheden Used Cooking Oil met internationale leveranciers kan een ingewikkelde en tijdrovende taak zijn. Ons doel is om deze obstakels uit de weg te ruimen en een eenvoudigere en snellere manier van kopen en verkopen te bieden.

Deze problemen worden opgelost als je met ons samenwerkt:
 • Beperkte toegang tot bulkkopers of -verkopers tegen marktprijzen
 • Slechte kwaliteit
 • Fouten in documentatie
 • Te late of ontbrekende leveringen
 • Moeilijke communicatie

Klaar om UCO of Waste Cooking Oil te verhandelen tegen topprijzen? Laten we samenwerken.

 • Plan een gesprek

  We beginnen met een gesprek om uw handelsdoelen voor UCO te verkennen. Onze focus ligt op het begrijpen van uw behoeften, zodat we nauwkeurige ondersteuning kunnen bieden bij uw koop- of verkoopactiviteiten.

 • Eerste transactie

  Probeer een vrijblijvende proefzending om onze diensten te ervaren. We onderhandelen over superieure prijzen en helpen bij de uitvoering van contracten, zodat het aan- of verkoopproces efficiënter verloopt.

 • Trading partnership

  Na onze eerste handelsbespreking zullen we meer handelsmogelijkheden voor UCO verkennen.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Kennismaken zonder verplichtingen

Andere populaire grondstoffen & handel

Op zoek naar iets anders?

We zijn er trots op dat we een breed scala aan producten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Naast Used Cooking Oil omvat onze uitgebreide selectie andere populaire oliën die wereldwijd veel worden gebruikt in diverse industrieën en huishoudens. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Maak vrijblijvend kennis.

Direct contact

Stuur ons een bericht

We antwoorden meestal binnen een werkdag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het Privacybeleid heb gelezen.

Agrioil team
Opgericht in 1979

Al meer dan 40 jaar actief

Over ons
blad Bemiddeling in en advies over plantaardige oliën

Wij vinden kopers en verkopers van plantaardige oliën

Maak vrijblijvend kennis.