Wij verbinden kopers en leveranciers van gebruikte bakolie (UCO)

Wilt u gebruikte bakolie verkopen of kopen? Agrioil verbindt leveranciers, handelspartners, inzamelaars (verkopers) en kopers en heeft de laatste marktinformatie.

UCO is los verkrijgbaar.

Maak vrijblijvend kennis.
UCO in vaten
WERELDWIJDE INKOOP

Waste of UCO kopen en verkopen met Agrioil

Blijf op de hoogte van relevante informatie voor uw transacties op de biobrandstofmarkt. Maak deel uit van ons netwerk om uw producten wereldwijd te kopen of te verkopen, met onze betrouwbare en diverse tegenpartijen (leveranciers en fabrikanten).

140+

Wereldwijde handelspartners

60+

Actieve landen

Certificaten

  • ico REDcert
  • ico ISCC
  • ico niet-ISCC

Logistiek

  • ico FOB
  • ico Flexitank
  • ico FCA
  • ico Ex-works
  • ico CIF
  • ico IBC
  • ico FOT

Laten we de mogelijkheden bespreken

Bel +31 10 467 55 66

Kennismaken zonder verplichtingen

BULK OPTIES

Kopen of verkopen in grote (bulk) hoeveelheden

Als u op zoek bent om UCO in grote hoeveelheden te kopen of te verkopen, dan staan wij klaar om u de beste hulp te bieden met ons professionele team. Ons team kan uw zakelijke behoeften behandelen en u ondersteunen om aan uw eisen te voldoen. Wij zullen u voorzien van een complete oplossing op basis van uw eisen.

Over UCO

Biodiesel kan worden gemaakt van gerecycleerde bakolie, ook wel gebruikt bakvet genoemd. Dit is een duurzame manier om brandstoffen te maken. Wij kunnen kopers, verkopers, leveranciers en verzamelaars van over de hele wereld helpen. Of u nu ISCC of REDcert of niet-ISCC UCO wilt kopen.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Bel +31 10 467 55 66
Kennismaken zonder verplichtingen

Andere grondstoffen

Op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op
De skyline van Rotterdam
OVER AGRIOIL

Behulpzaam en betrouwbaar

Onze klanten komen uit alle verschillende sectoren en uit vele delen van de wereld. Wij streven ernaar onze klanten, ongeacht hun omvang of locatie, een uitstekende oliemakelaardij te bieden.

Meer lezen
WIJ BLINKEN UIT IN

Brokering

Agrioil bemiddelt tussen (bulk)kopers en verkopers (leveranciers en fabrikanten) en verstrekt de meest actuele marktinformatie. Wij helpen onze klanten graag tijdig en verhogen zo hun efficiency.

WIJ BLINKEN UIT IN

Uitvoering van het contract

Wij kunnen u helpen uw grondstoffencontracten op een professionele manier en in het belang van uw bedrijf uit te voeren.

Gecertificeerde producten

Wereldwijde zendingen

Discretie gegarandeerd

Wereldwijde inkoop

Bespreek de mogelijkheden

Direct contact

AGRIOIL George Neureiter di Torrero
George Neureiter di Torrero
Partner
Matthijs Lautenslager
Partner

Onze klanten

Logo Poweroil Logo Unilever Logo ADM

Vaak gestelde vragen

Ja, in elk land ter wereld zijn er UCO-verzamelaars die hun UCO opsparen totdat ze in bulk kunnen verkopen. Wij helpen onze klanten om te kopen van UCO-verzamelaars in elk land ter wereld, dus we hebben zeker wat u nodig hebt.

U kunt exporteurs van afgewerkt frituurvet (UCO) vinden in elke grote haven en stad ter wereld. Neem contact op met onze handelaren om aan uw behoeften aan afgewerkte bak- en braadolie te voldoen.

Als u uw UCO in bulk wilt verkopen, kunnen wij u helpen de beste deal te vinden. Wij hebben sterke connecties in de hele industrie en onze handelaren kunnen u aan kopers voorstellen.

Wij werken meestal met UCO-kopers in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika.

UCO staat voor Used Cooking Oil (UCO). UCO is een 100% gerecycleerd bijproduct van commerciële en industriële voedselverwerkingsactiviteiten. Het bestaat uit vetten en oliën die voor koken of frituren zijn gebruikt, maar niet uit andere vetten die niet eerder voor dergelijke doeleinden zijn gebruikt. Het wordt ingezameld bij restaurants, voedselverwerkende bedrijven, industriële keukens en sommige fastfoodzaken.
whatsapp